Surat hajat (LOI) - Shenzhen Simphoenix Electric Téhnologi Co., Ltd.
img2

Surat hajat (LOI)

Surat hajat

Dear Palanggan,
Hatur nuhun pikeun kapentingan anjeun dina Simphoenix. Mun anjeun ngagaduhan metot dina produk urang, mangga eusian formulir ieu. Urang baris bales pas mungkin.