layanan palanggan - Shenzhen Simphoenix Electric Téhnologi Co., Ltd.
palayanan

Palayanan palanggan

500363017

Konsep Service

Urang ngalakukeun sagalana pikeun nyugemakeun paménta konsumén 'dina way.We hadé téh commissioned nyadiakeun konsumén jeung kualitasna alus sarta jasa kacida mujarab kalayan kaahlian urang jeung minat ngaliwatan inovasi kontinyu.

500363017

Service Tenet

Janten berorientasi customer sareng masihan konsumén perawatan paling intim sarta ngamekarkeun jeung konsumén babarengan.

Pikeun sakabéh inquiries anjeun bisa ngahubungan kami
Headquarter di Shenzhen
Shenzhen Simphoenix Electric Panyiaran Co., Ltd
Alamat: Gedong A, Area Industrial, No.2 Jalan, Gushu Xixiang, Baoan District, Shenzhen, Cina.