Arrivals anyar

  • CA200 series servo drive

  • runtuyan EP1 modul ékspansi IO

  • CA100 runtuyan servo drive

  • runtuyan V800 badag-kakuatan vektor ac drive

  • seri E500 mini tipe ac drive

  • seri E280 vektor umum ac drive

Tambih deui
Tentang Kami

Shenzhen Simphoenix Electric Téhnologi Co., Ltd nyaeta hiji perusahaan tinggi-tech swasta Certified kaayaan-kitu ogé hiji perusahaan software dipikawanoh ku Shenzhen Élmu sarta Biro Émbaran. Didirikeun taun 2004, Simphoenix utamana dina aktipitas dina R & D, produksi, marketing na jasa tina produk kontrol industri. produk utama nyertakeun inverter, supir servo, PMSM, purwakarta, HMI, jsb Kiwari, Simphoenix boga leuwih ti tilu ratus pagawé jeung jaringan jualan nyertakeun sakabeh nagara sarta séjén leuwih ti 60 nagara jeung wewengkon.

Nempo More Ngalanggan

News parusahaan

  • New Arrivals : CA200 Series Servo Drive

    CA200 series servo drive is an economical servo drive unit, integrating various intellectual control theories, rapid current response, humanity operation method and parameter design. It reduces the...
  • Exhibition Report SHENZHEN C-TOUCH & DISPL...

    SHENZHEN C-TOUCH & DISPLAY, SPS IPC DRIVES, DONGGUAN DMP Above three industry exhibitions in November have been successfully completed! ¤22nd Nov-24th Nov SHENZHEN C-TOUCH & DISPLAY have f...
  • New website relaunched

    Simphoenix has relaunched its new English website (www.simphoenix.com) in recent days. The new website takes logo color as the main tone. It pursues refinement and humanization in the classificati... Rincian
  • Simphoenix urang Pameran Nilik dina bulan Nopémber

    SHENZHEN C-toél & tampilan, SPS drive IPC, DONGGUAN DMP Tilu paméran industri nu datang pas Témbongkeun calakan manufaktur Garapan téhnologi industri éndah SHENZHEN C-rampa ... Rincian
  • CAIMRS: Kami advancing.

    SIMPHOENIX Electric Panyiaran dileler CAIMRS perusahaan Development narabas Hadiah na Hadiah démo calakan. On Maret 16, 2018, anu 2018 Cina Automation Market Panalungtikan S ... Rincian