Arrivals anyar

V800
  • V800

    CA200 series servo drive

  • V800

    runtuyan EP1 modul ékspansi IO

  • V800

    CA100 runtuyan servo drive

  • V800

    runtuyan V800 badag-kakuatan vektor ac drive

  • V800

    seri E500 mini tipe ac drive

  • V800

    seri E280 vektor umum ac drive

Tambih deui
Tentang Kami

Shenzhen Simphoenix Electric Téhnologi Co., Ltd nyaeta hiji perusahaan tinggi-tech swasta Certified kaayaan-kitu ogé hiji perusahaan software dipikawanoh ku Shenzhen Élmu sarta Biro Émbaran. Didirikeun taun 2004, Simphoenix utamana dina aktipitas dina R & D, produksi, marketing na jasa tina produk kontrol industri. produk utama nyertakeun inverter, supir servo, PMSM, purwakarta, HMI, jsb Kiwari, Simphoenix boga leuwih ti tilu ratus pagawé jeung jaringan jualan nyertakeun sakabeh nagara sarta séjén leuwih ti 60 nagara jeung wewengkon.

Nempo More Ngalanggan

News parusahaan

  • Exhibtion notice:Simphoenix will participate in...

    The 14th INDIA INTERNATIONAL INDUSTRIAL AUTOMATION EXHIBITION will be held in mumbai,India from 25 September to 28 September 2019 at the international exhibtion center.This exhibtiom has been held ...
  • Meeting in the summer: Graduates of 2019

    July is the month of graduation and the beginning of career. The graduates from all over the country got together in shenzhen headquarter, taking the first step to the society. In the welcoming mee...