Arrivals anyar

V800
  • V800

    CA200 series servo drive

  • V800

    runtuyan EP1 modul ékspansi IO

  • V800

    CA100 runtuyan servo drive

  • V800

    runtuyan V800 badag-kakuatan vektor ac drive

  • V800

    seri E500 mini tipe ac drive

  • V800

    seri E280 vektor umum ac drive

Tambih deui
Tentang Kami

Shenzhen Simphoenix Electric Téhnologi Co., Ltd nyaeta hiji perusahaan tinggi-tech swasta Certified kaayaan-kitu ogé hiji perusahaan software dipikawanoh ku Shenzhen Élmu sarta Biro Émbaran. Didirikeun taun 2004, Simphoenix utamana dina aktipitas dina R & D, produksi, marketing na jasa tina produk kontrol industri. produk utama nyertakeun inverter, supir servo, PMSM, purwakarta, HMI, jsb Kiwari, Simphoenix boga leuwih ti tilu ratus pagawé jeung jaringan jualan nyertakeun sakabeh nagara sarta séjén leuwih ti 60 nagara jeung wewengkon.

Nempo More Ngalanggan

News parusahaan

  • 2020 New Year Party

    At the end of year, new year party is always mentioned with the new year movies. On 17th, January, 2020 Simphoenix New Year Party was held in shenzhen headquarter as usual. A grand meeting was succ...
  • Notice of industrial exposition in November

    DMP international mold, metal processing, plastic and packaging exhibition will be upgraded to “Greater Bay Area Industrial Expo” in 2019, and will be held in Shenzhen International Exh...