Arrivals anyar

V800
  • V800

    EM3 series human machine interface

  • V800

    DX200 series close-loop ac drive

  • V800

    CA100 runtuyan servo drive

  • V800

    seri E500 mini tipe ac drive

  • V800

    seri E280 vektor umum ac drive

Tambih deui
Tentang Kami

Shenzhen Simphoenix Electric Téhnologi Co., Ltd nyaeta hiji perusahaan tinggi-tech swasta Certified kaayaan-kitu ogé hiji perusahaan software dipikawanoh ku Shenzhen Élmu sarta Biro Émbaran. Didirikeun taun 2004, Simphoenix utamana dina aktipitas dina R & D, produksi, marketing na jasa tina produk kontrol industri. produk utama nyertakeun inverter, supir servo, PMSM, purwakarta, HMI, jsb Kiwari, Simphoenix boga leuwih ti tilu ratus pagawé jeung jaringan jualan nyertakeun sakabeh nagara sarta séjén leuwih ti 60 nagara jeung wewengkon.

Nempo More Ngalanggan

News parusahaan