Arrivals anyar

E280-Series-General-AC-Drive1
  • E280-Series-General-AC-Drive1

    DX500 series closed-loop vector ac drive

  • E280-Series-General-AC-Drive1

    DL300 series open-loop vector general iinverter

  • E280-Series-General-AC-Drive1

    DL100 Series Low-power General-purpose Inverter

  • E280-Series-General-AC-Drive1

    DX100 Series Vector Control Universal Inverter

Tambih deui
Tentang Kami

Shenzhen Simphoenix Electric Téhnologi Co., Ltd nyaeta hiji perusahaan tinggi-tech swasta Certified kaayaan-kitu ogé hiji perusahaan software dipikawanoh ku Shenzhen Élmu sarta Biro Émbaran. Didirikeun taun 2004, Simphoenix utamana dina aktipitas dina R & D, produksi, marketing na jasa tina produk kontrol industri. produk utama nyertakeun inverter, supir servo, PMSM, purwakarta, HMI, jsb Kiwari, Simphoenix boga leuwih ti tilu ratus pagawé jeung jaringan jualan nyertakeun sakabeh nagara sarta séjén leuwih ti 60 nagara jeung wewengkon.

Nempo More Ngalanggan

News parusahaan

  • Simphoenix DX500 series won the CMCD 2023 Innov...

    On December 22, 2023, the 2023 China Motion Control/Direct Drive Technology Industry Development Summit Forum and Awards Ceremony organized by China Transmission Network was grandly held in Shenzhe...
  • New PCBA workshop opened to help enterprise dev...

    In October, Wanwei Industrial Park ushered in a major change. The new PCBA workshop was officially opened, marking a major innovation in the company’s production methods. The PCBA workshop op...