Shërbimi ndaj klientit - Shenzhen Simphoenix Electric Technology Co., Ltd
shërbim

Shërbimi ndaj klientit

500363017

Koncepti shërbimit

Ne bëjmë gjithçka për të kënaqur kërkesat e konsumatorëve në një way.We më të mirë janë porositur për të siguruar konsumatorët me cilësi të lartë dhe shërbime shumë efektive me ekspertizë dhe entuziazmin tonë përmes risi të vazhdueshme.

500363017

shërbimit Tenet

Të jetë i orientuar drejt klientit dhe të japin klientëve kujdes më intime dhe të zhvillojnë me klientët bashku.

Për të gjitha pyetjet ju mund të kontaktoni tonë
selisë në Shenzhen
Shenzhen Simphoenix Electric Technologies Co, Ltd

Mail: service@sunfardrive.com
Adresa: Ndërtimi i një, Zona Industriale, Nr.2 Road, Gushu Xixiang, Baoan Qarkut, Shenzhen, China.