Нови пристигнувања

 • EP1 серија модул IO експанзија

 • CA100 серија серво диск

 • V800 серија големи моќ вектор AC диск

 • E500 серија мини тип AC диск

 • E280 серија општата вектор AC диск

Повеќе
за нас

Шенжен Simphoenix Електрични технологија копродукции, Ltd е држава-уверение приватни високо-технолошкиот претпријатие, како и софтвер претпријатие признати од страна на Шенжен Наука и информации Бирото. Основана е во 2004 година, Simphoenix е главно ангажирани во R & D, производство, маркетинг и сервис на индустриски контрола на производот. Главен производ опфаќа инверторот, серво управувач, PMSM, Саладин, HMI, итн Денес, Simphoenix има повеќе од триста вработени и продажна мрежа опфаќа целата земја и на други повеќе од 60 земји и региони.

Прикажи ги Повеќе Претплатете

компанијата Вести

 • Изложба Преглед Simphoenix во ноември

  SHENZHEN C допир и екран, СПС IPC дискови, Dongguan DMP Три индустрија изложби доаѓаат наскоро Прикажи интелигентни производство искуство прекрасни индустриска технологија SHENZHEN C-допир ...
 • CAIMRS: Ние сме напредува.

  SIMPHOENIX Електрични технологии беше доделена Пробивот CAIMRS награда за развој на претпријатија и Интелигентна награда Демонстрација. На 16 март 2018 година, во 2018 година во Кина автоматизација Истражување на пазарот С ...