layanan pelanggan - Shenzhen Simphoenix Electric Technology Co., Ltd.
layanan

customer service

500363017

Concept Service

We nglakoni kabeh kanggo gawe marem dikarepake pelanggan 'ing way.We luwih sing bayar kanggo nyedhiyani pelanggan karo kualitas dhuwur lan layanan Highly efektif karo keahlian kita lan semangat liwat inovasi dadi.

500363017

Service Tenet

Dadi tujuan customer lan menehi pelanggan care paling intim lan berkembang kanthi pelanggan bebarengan.

Kanggo kabeh pertanyaan sampeyan bisa hubungi kita
Kantor Pusat ing Shenzhen
Shenzhen Simphoenix Electric Technologies Co., Ltd
Address: Building A, Industrial Area, No.2 Road, Gushu Xixiang, Baoan District, Shenzhen, China.