Baru

  • seri EP1 modul expansion IO

  • CA100 seri servo drive

  • seri V800 gedhe-daya vektor ac drive

  • seri E500 mini-jinis ac drive

  • seri E280 vektor general ac drive

More
Babagan awake dhewe

Shenzhen Simphoenix Electric Technology Co., Ltd punika perusahaan dhuwur-tech pribadi certified negara-uga perusahaan software dikenali dening Shenzhen Ilmu lan Bureau Information. Madeg ing taun 2004, Simphoenix utamané melu ing R & D, produksi, marketing lan layanan saka produk kontrol industri. produk utama isine mesin, driver servo, PMSM, PLC, HMI, etc. Sakniki, Simphoenix wis luwih saka telung atus karyawan lan jaringan sales isine kabèh negara lan liyane luwih saka 60 negara lan wilayah.

Ndeleng More Langganan

News Company

  • Simphoenix kang Exhibition Preview ing November

    SHENZHEN C-TOUCH & tampilan, SPS drive IPC, DONGGUAN DMP Tiga pameran industri sing teka rauh Tampilake cerdas Manufaktur Pengalaman industri teknologi apik SHENZHEN C-TOUCH ...
  • CAIMRS: We wis maju.

    SIMPHOENIX Electric Technologies dianugerahi CAIMRS Enterprise Development temonan hadiah lan hadiah Demo Intelligent. On March 16, 2018, ing 2018 China Automation Market Research S ...
Tampilan Online Chat!