Baru

V800
  • V800

    EM3 series human machine interface

  • V800

    DX200 series close-loop ac drive

  • V800

    CA100 seri servo drive

  • V800

    seri E500 mini-jinis ac drive

  • V800

    seri E280 vektor general ac drive

More
Babagan awake dhewe

Shenzhen Simphoenix Electric Technology Co., Ltd punika perusahaan dhuwur-tech pribadi certified negara-uga perusahaan software dikenali dening Shenzhen Ilmu lan Bureau Information. Madeg ing taun 2004, Simphoenix utamané melu ing R & D, produksi, marketing lan layanan saka produk kontrol industri. produk utama isine mesin, driver servo, PMSM, PLC, HMI, etc. Sakniki, Simphoenix wis luwih saka telung atus karyawan lan jaringan sales isine kabèh negara lan liyane luwih saka 60 negara lan wilayah.

Ndeleng More Langganan

News Company